Συντάχθηκε απο τον/την giorgos
|
Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος 2012 21:55 |
Άμεση ήταν η κινητοποίηση των εθελοντών ραδιοερασιτεχνών της Ομάδας Εκτάκτων Αναγκών της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Ιωαννίνων στις χιονοπτώσεις που έπληξαν την πόλη μας στις 1&2/2/2012. Μετά από ενημέρωση από την Πολιτική Προστασία, ενεργοποιήθηκε Τηλεπικοινωνιακό Δίκτυο για άμεση ενημέρωση του σταθμού βάσης της Πολιτικής Προστασίας Ηπείρου και τον Προϊστάμενο της κ. Μαυρογιώργο Δημήτριο.
Τρία Τηλεπικοινωνιακά Κέντρα, ένας αναμεταδότης και τέσσερα οχήματα 4x4, εκτελώντας περιπολίες εντός και εκτός πόλης, διαβίβαζαν πληροφορίες για την κίνηση, τις καιρικές συνθήκες και τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο στον Προιστάμενο Πολιτικής Προστασίας κ. Μαυρογιώργο.
Ενημερώθηκαν πολίτες για τα προβλήματα εντός και εκτός πόλης και δόθηκε βοήθεια σε οδηγούς στην τοποθέτηση αντιολισθητικών αλυσίδων.
Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους για την συνδρομή τους.
|
Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος 2012 22:18 |